Avocado essen

Ilyesmit szoktam enni, ajánlom Mindenkinek.(heló,Lilla, megint avokádókeddet szeretnék, most én szerzem be 🙂 ) Az igazi, finom, sárgahúsú avokádó persze pl. Izraelben nő, és ott kimegy  David Ben David  a kertbe reggel, és szed egyet, de itthon csak venni lehet. De nem drágább,mint azonos tömegű my-cream.

Ha veszek,az elsőt felfalom, a másodiknak a fele meg szokta érni a pürésítést,az első meg a kockázott állapotot. Nagyon kevés Himalájás sót v. fokhagymát teszek hozzá, vagy kicsike citromot meg petrezselymet,bár ezeket mindenhez hozzákeverem.

Feines Hammi Pappi pikcsörz bemutatja:

1. az avokádó harakiri

2. ha félbevágod a magjáig, el tudod fordítani egymáson a két felét.

3. és kettéveszed.

4. hámozzuk meg a másik felét is

5. ha eddig maradt valami, kockázzuk fel

6. ha még mindig meg tudtuk állni a felfalást, akkor villával pürésítsük,ide jöhet a mindenféle,de ha érett,olyan jóízű, hogy nem is kell semmi.

3 hozzászólás to “Avocado essen”

  1. 300 Says:

    avokadó krém piritóson…jammi-jammi

  2. tiekuanyin Says:

    Az ám!!
    Attila, egyszer próbáld meg jázminrizzsel, kockázva bele és tonhal citromlé.
    júúúúúúj 😀

  3. 300 Says:

    adhatsz még ilyen tippeket mert haldoklom itt kaja ügyben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: