Kettlebell in Kosovo

János megérkezett,levele alapján minden ok. Bár mesélte, hogy Szolnokról eltűnt egy csomó kettlebell, azért maradt Neki szerencsére.

Levele, melynek szerfelett örvendtem ma este:

Szia Anikó!
Ma tudtam először edzeni…csak egy fél órát nyomtam,mert átismételtem minden,csak a török felállás nemtudom csinálni mert itt csak beton van,de ha kijön a jó idő,akkor majd a füvön csinálom!Csak egy 16kg van azzal tudok edzeni,de ha majd fejlődőm akkor max többet csinálok.Következő alkalommal majd valamelyik edzéstervedet fogom megcsinálni…Amúgy minden oké,szép a táj ahol vagyunk 700m magasan jó a levegő…

( remélem, azért egy 1000 swing challange-re hazaengedik majd,mert olyan a személyisége, amely jót tesz a csoportszellemnek 🙂 Miért 16-os? azért,mert a cirka 1 hónap alatt főleg dupla súlyokkal és swingen kívül max 16-ossal edzettünk,hogy néhány addig mozgásba nem bevont részt is mozgósítsunk. Ez így volt helyes. Nem szeretem nehéz súlyokkal letámadni a frisseket. El lehet vérezni a csatamezőn egy 8 kilóssal is, de legalább kompenzációs mozgások nélkül 🙂 János fegyelmezettsége és figyelme nagyon gyors eredményeket hozott e rövid idő alatt is Számára.)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: