Új csoportok, ha valakit esetleg véletlenül érdekel

Gábi már bloggolta is a Budo Központban tartandó edzéseit, itt az ideje, hogy én is megnyilatkozzak.

A Budo Központban egy edzést  hirdetek meg önállóan:

NŐI CSOPORT, azoknak, akik nálam már edződtek. Tökkezdők ebbe sajnos nem, azaz NEM tudnak becsatlakozni. Amíg a kettlebell.hu-ra is ki kikerül, íme:

INDUL SZEPTEMEBER 13, HÉTFŐ, 17.30

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM 12 fő. Akik esetleg ebbe nem férnek bele, kedden és csütörtökön az XXL Fitness Wellness  (vagymi) ben Gazsinál meghirdetünk 2 csoportot, ezt feltettem kérdőjelesre, vajon az első 3 hónap kitermel-e annyi, tőlem kissé különböző világszemléletű egyént,akik golyót ragadnak. Ha nem, november közepétől paradigmaváltás, majd meglátom.

Esztibaba még nem hirdetett csoportot, de Gáborral ezt úgysem fogjuk annyiban hagyni 🙂

Ha Neked a Budo se meg az XXl se jó, és ezt a blogot találtad meg első nekifutásra, klikkelj a bejegyzés elején található elszíneződött betűsorra. Ha az se jó, akkor van némi esélyed egyéniben vagy kiscsoportban megpróbálni, beállhatsz a kosarasokhoz szerdán reggel kettlebellnek,de ez nálam- a jelenlegi kiscsoportjaim és egyéni kamikázéim számát és egyéb melóim mennyiségét figyelembe véve, nem túl esélyes. Javasolnám újfent Gábor letámadását.

Még valami. Bár az edzésekért különös módon fizetni kell, mégis újfent és állandóan javaslom, hogy legalább az első 3 hónapra keress egy instruktort vagy hagyd az egészet a túróba. BRUTÁLIS önjelölteket látok. Semmi közöm hozzá, hogy önszántából milyen módon milyen személyek követnek el porckorongsérveket Maguk ellen, de azért felmerül bennem, hogy ha Varga Zoltán mesterfokozatú judotanár, vagy Cziráky Zoltán 4. danos shotokan karatemester, vagy mondhatnám Gáspár Lászlót,aki a ZTE KK enyhénszólva bajnokcsapat erőnléti edzője (meg itt most sorolhatnám a jó kis úgynevezett hírességeket,mint szívemcsücske Trepi, hőn szeretett versenybiciklis srácaim  stb.stb.) nem szenvedett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket annak a mondatnak a kimondásától, hogy

“TANULNI SZERETNÉK TŐLED”

sok más teljesen normális polgártársával egyetemben, akkor valószínű, mégis hatékony lehet ez az edzésrejárás,nem? Ingyenebéd nincs. Attól, hogy a kettlebell egy egyszerű vasgolyó, TE ne legyél olyan egyszerű lélek, hogy azt képzeled, 3 dimenzióban profi módon korrigálni fogod a mozgásminta- hibáidat, és úgy fogsz swingelni, hogy kivívod az RKC társadalom csodálatát. Nagyon hangosan azért nem szoktam nevetni, inkább sírhatnék tör rám sokszor.

Ha csakazértis, akkor legalább saját érdekedben fontold meg azt a TESCO-s digitális ugrálókötelet. Az legalább óccsó.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: