Tommy Blom, The Beast Month

Illetve a 32-es vagy 24-es  Beast Month. Nem mindenkinek kell ám a 48 kilóssal csinálni…

(elég beast nekem a Szása. Namost,holnap csekkolom le, hogy egy kézzel mennyira jó Vele a swing,mert ha nem, szépen okosan szerényen a 24-essel vállalom be eztetet.)

Nos, az van, kuksi WayToTheBeast Gábor oldalát, hogy megprószáljuk Tommy Beast Month-programját.

Teljesen tudományosan én is lemérem: 5 perc snatch@16 kg. nem túl kipihenve (vagyis a szokásos élőhulla tónusban) és,amit nem kell lemérnem, hogy jobb kézzel kb. 15 cm-re tudom a 16-ost kinyomni önnön magamtól, bal kézzel pedig khm, szép cleanben tudom tartani. Igaz,azt olyan sokáig, hogy nagyon, szoktam cleanben mászkálni, nade a MP az MP. nekem ez lesz a kettő mérőm. Jó lenne,ha kimenne a 16, a bal kezemben meg megmozdulna. De ha MAJDNEM kinyomom,akkor is jó lenne,legalább valami elsöpörné ezt a presses horror érzésemet.

Mikor Matyi tanította a nyomásokat, állt mellettem,és szép türelmesen ismételte,hogy “és kinyomjuk” és nem mozdult meg. aztán mondta “ne gondolkodj, csak csináld” na és akkor kinyomtam. Csak kellene valaki,aki mindig ott áll egy ideig és mondja. Mert különben csak akkor nyomok,ha életveszély fenyeget. 😀

A snatcheket meg megnézzük,mennyit nőttek.

15 edzés lesz, heti 3 – 4,és hasonló tónusban szeretném,mint Tommy. A koncepcilyót leferdítettem, hamarosan felkerül ide. (megkérdeztem Tommyt,kommunikációban maradunk,és hetente küldeni fogom Neki a mizujsot a Nagy Program Alatt 🙂 ) Meg persze a haladás is.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: