Gábor RKC a Nivelya napon!

Gábor  szívesen és lelkesen kint lesz ezen a rendezvényen,minden tudnivaló a plakáton,és KLIKKELJ ide, és tájékozódj és menj ki !

A plakáton látható nivelyaközpontilag meghirdetett FMS szűrés is, de én nem tudok jelen lenni,mivel a tér-idő kontinuum cuccossal nem haladok (még), és nem leszek itt, Gábornál lehet majd mozgásminta-szűrőre feljogosító kártyákat nyerni (hehe remélem, csak olyan kap,aki ezret szneccsel…csak vicc volt…),amelyeket nálam lehet majd idővel beváltani.

Itt jelzem, hogy most szólok, sem a rendezvényen nem azért nem veszek részt,mert nemakarok, hanem mert előre egyeztetett dolgom van,amit nem tolok el,mert jóidőben szóltak. Itt pendíteném meg azt is, hogy az FMS szűréseket május folyamán fogom elvégezni, mert akkor kerül sor az általam kiagyalt 100 FMS-szűrő mini projektre. Ha nem is nyekergek, sűrű a program, mint bárki másé saccperkábéra belegondolva, így nemigen tudok gyorsanhirtelen megkettőzödni 🙂 bár nem is lenne rossz…hátha lesz egyszer RKC 4,és ez lesz a beugró teszt 🙂 Na szóval mindennek megvan az ideje,ami akkor van és nem máskor.

Reklámok

Egy hozzászólás to “Gábor RKC a Nivelya napon!”

  1. Juci RKC Says:

    Gratula, jó lesz ottan Gábor RKC a sok aerobikos csaj között 🙂 Legalább ragad rá egy kis tudomány (aka Zumba meg Aqua Jogging, mondjuk) 😀

    Banyi, a tér-idő kontinuum cuccossal haladjál már végre, akár most, akár tavaly 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: