A Juci papucsa (cipője)

Erről volna szó, mert Neki nem volt túl 100% valami statikai dolognál fogva, megkaptam én,miután felpróbáltam, és gyakran csettegek benne,és mindenki megdicséri, milyen cuki 🙂

Más értelemben is Juci cipőjében járok, mert a csoportjaim full beteltek, nincsen több hely,olyannyira,hogy 4 fő egyéniben jár,ami elég nagy macera, de majd próbálom tömbösíteni Őket,mert a Mozdíthatatlan Időpontos Már Régebbóta Egyénileg Járók Száma meg nem csökkent le, ergo full kapacitással dógózunk.

Meg ugye már megint a swingek. Felül kell írnom magamat, aki kicsit kismacskaként fújok a cúnya fekete újfajta bellekre-részben,mert nem lehet pöttyöket ragasztani rájuk ugye,és nincsen belőlük piros se-, hogy a 24 kilós ebből az RKC szériából kifejezetten a kedvencem lett,olyannyira jó helyen van a súlypontja,hogy szinte repked a kezemben, nagyon jólesik vele az egykezes swing. ennek szellemében a 20 perceseim nagyjából egy minibeastmonth mintájára EK és KK swingek 24 kilóval és 20 kilóval, 5-5-5-5 vagy 10-10-10 vagy 15-15 meg ilyenféleképpen ritmizálva épülnek fel,és minden swingelés végén van clean. Na asszem az idegrendszerem beleszeretett ebbe a gyakorlatba. Némileg elgondolkoztam,hogy miért azt gyakorlom,ami megy, hát a clean megy,de kihívás ŐN, és nem éltem még be ezt a kis gyakorlatocskát mindenféle ismétlésszámban és varilyácilyóba’, és kihívás,mert a törzsem egységes szálfaként helytáll a 24-essel végzett felrántásoknál, mert, TROÁÁÁ, azért mégiscsak a testsúlyom fele. És azt gondolom,hogy a renegade row helyett,ami számomra aranyos, de nem olyan kiaknázható gyakorlat,mint a clean (mert látványos, az konkrét, de nem lehet folyamatokat csinálni belőle) a clean sokkal jobban elősegíti a Nagy Húzódozás Projektet,aminek már tavaly árpilisban itt volt az ideje, de nem siet az sehová,meg kell érnem rá.

2 hozzászólás to “A Juci papucsa (cipője)”

  1. Betti Says:

    … meg hát valljuk be, ez a papucs inkább TE vagy, mint Juci. 🙂

  2. Tiekuanyin Says:

    Bettibaba,
    Te el se tudod képzelni,hogy a Juci milyen pöttyös tud lenni,ha olyanja van 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: