This is Sparta.

Vagymi.

A bioritmusom hibádzik fél órát reggelente. Most azt találtam ki, milyen kényelmesen plusz zuhany meg lehet csinálni fél hattól hatig 100 snatchet 100 napig reggel. Mert ha reggel az első gondolatom a snatch, annyira felvillanyoz,hogy simán megnyerném egyedül a termopülai csatát még vízforralógomblepöckölés előtt is.Módosítok a reggeli programon. Délután-este-éjjel meg a Zedzés marad. Mondhatom Kis Adaptációs Kísérleti PaDkány leszek.

Más: A TTPWB 2012ben új kiadást kap. Azt a variációt gondoltuk inkább magyar kiadásra vinni, legalábbis egyetértek Amber Daviessel abban,hogy uptodatelni kell mind tapintásdiagnosztikai,módszertani,mind kicsit hangulati szempontból,kivétel talán 3-4 fejezet. Óriási munka lesz,de van rá két év, ráadásul a könyv második kiadását majdnem készre avanzsáltam mostanra. Imádom ezt a nőt.

 

És nagyon izgulok,mert vasárnap Nagy Szusi Napot tartunk a Barátokkal,és én állítom elő a Szusit. Remélem, a hírekben nem szerepelünk majd 😀

4 hozzászólás to “This is Sparta.”

  1. M Says:

    nem fugu-bul lesz ugye? 🙂

  2. cscsaky Says:

    Az szerintem gömbhal lehet, ami elég huncut kaja. Jól megmérgez, ha nem tutin készítik el. Valami verekedős-lyapános filmben mondták asszem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: